BAB PENGWEI

Dumunung ing Shaoguan, kutha sing apik ing sisih lor Guangdong, Guangdong Peng Wei Fine Chemical.Co., Limited, biyèné dikenal minangka Guangzhou Pengwei Arts & Crafts Factory ing 2008, iku perusahaan teknologi dhuwur didegaké ing 2017 sing ngangap karo pembangunan, produksi, marketing lan layanan.Ing Oktober, 2020, pabrik anyar kita kasil mlebu ing Huacai New Material Industrial Zones, Wengyuan County, Shaoguan City, Provinsi Guangdong.

 

Kita duwe 7 jalur otomatis produksi sing bisa nyedhiyakake macem-macem aerosol kanthi efisien.Nutupi pangsa pasar internasional sing luwih dhuwur, kita dipérang dadi perusahaan utama aerosol perayaan Cina.Manut karo inovasi teknis minangka strategi pangembangan pusat.We diatur tim banget karo kumpulan saka latar mburi pendidikan dhuwur enom bakat lan duwe kemampuan kuwat R&D wong.

 

Guangdong Peng Wei Fine Chemical.Co Limited ngenteni kanthi semangat banget wong saka kabeh lapisan masyarakat ing omah lan ing luar negeri teka kanggo rembugan babagan bisnis, kerjasama teknis lan ekonomi lan nemokake solusi win-win.

produk unggulan

Padhangake peteng

Sertifikat

  • ISO9001
    ISO9001
  • ISO 14001
    ISO 14001
  • EN71
    EN71
  • MSDS
    MSDS
  • BV
    BV
  • SGS
    SGS
  • SEDEX
    SEDEX
  • Izin Usaha
    Izin Usaha
  • ISO 22716
    ISO 22716