. kenapa milih 'PENG WEI' - GUANGDONG PENGWEI FINE CHEMICAL CO., LTD
  • spanduk

Produsen Profesional

1. Akeh pengalaman: 14 taun pengalaman produksi aerosol

2. Fasilitas sing luwih apik: 7 jalur produksi mesin pangisi aerosol otomatis

3. Kreativitas: Staff R&D ngupayakake ngembangake aerosol anyar kanthi formula profesional

4. Jaminan Kualitas: ISO 9001, tim QC

5. Efisiensi: ngasilake 300.000 potongan aerosol saben dina

 

Layanan kasedhiya

1. Orientasi: nawakake produk berkualitas tinggi, ngerti kabutuhan produk klien lan njaga hubungan bisnis jangka panjang

2. Kustomisasi: nampa rancangan lan dandan sampeyan

3. Tindakan responsif: nanggepi pitakon lan syarat klien kanthi cepet sajrone 1 jam

评价

Evaluasi sing cocog

 

1. Evaluasi efektif: nambah visibilitas perusahaan lan produk kita, uga mengaruhi kepinginan klien kanggo tuku produk kita

2.Saran kanggo perbaikan: nyukupi panjaluk pasar lan tindakake tren, luwih ningkatake kepuasan lan kesetiaan pelanggan