. China 150ml Tinplate High Tone Air Horn, Multipurpose Loud Hand Held Horn produsen lan pemasok |PENGWEI
  • spanduk

150ml Tinplate High Tone Air Horn, Serbaguna Keras Hand Held Horn

Katrangan singkat:

Panggonan Asal: Guangdong, China

Jeneng merek: Hand Air Horn

Sertifikasi: ISO9001, SEDEX

Nomer Model: AH004

Kuantitas Minimal Order: 10000pcs

Rincian kemasan: packing standar .48pcs/ctn

Wektu Pangiriman: 15-30 dina

Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

Kabisan sumber: 200000pcs / dina


Detail Produk

Tag produk

Tanduk Udara Perayaan, sing nggawe klakson udara portabel lan banter banget cocog kanggo pertandingan bal-balan lan acara pesta.

 

1.Suara banter Handy tekanan udara Horn

2. Bentuk mini cocok kanggo wong diwasa, bocah lan wong tuwa

3. Protable, awet lan eco-loropaken

4.Close alat bantuan kanggo njerit

5. Cocog kanggo game olahraga lan pesta edan

Deskripsi Produk

Jeneng produk Tanduk Udara Tangan
ModelNumber AH004
Unit Packing Botol Timah
wusana Natal
Propelan Gas
warna Transparan
Kimia Bobot 40g / 45g / 50g / selaras
Kapasitas 150 ml
SagetUkuran D: 52 mm, H:110 mm
PackingSiki 42,5 * 31,8 * 17,5cm/ctn
MOQ 10000 pcs
Sertifikat MSDS ISO 9001
pambayaran 30% simpenan Advance
OEM Ditampa
Rincian packing 48pcs / ctn utawa selaras

arah

Sungu udhara, jinis sing nggawe swara kanggo perayaan pesta lan macem-macem festival utawa kegiatan, nggawe swara super kanggo inspirasi lan nyenengake ati.

Sampeyan kudu ati-ati kanggo swara banter yen ana wong sing main trick ing mburi sampeyan.Kanthi persiapan mental, sapa wae ora kudu nyelehake sungu udara pesta utawa sungu udara bal-balan ing cedhak kuping.

Pandhuan pangguna

  • Copot tabung gas sing dikompres lan trompet plastik (nozzle katup) saka kemasan njaba.
  • Sabanjure, copot tutup lan pasang muncung trompet menyang kaleng gas.Dadi manawa kanggo push alon-alon supaya muncung lenggah kuwat ing tutup wadhah (sampeyan bakal bisa krungu swara sungu).Klakson udara super banter siap digunakake.
  • Pencet muncung kanthi cara pulsating, aja terus nozzle dawa.Kita bisa njamin yen sampeyan bakal seneng sungu udara kita kanggo dangu.

Cathetan

  • Sungu udara iki ngetokake swara sing banter banget nalika dipasang.
  • Tansah ngadeg adoh saka individu lan kewan liyane nalika nggunakake.
  • Aja langsung nyebul menyang kuping individu utawa kewan amarga bisa nyebabake gendang telinga permanen utawa karusakan kuping.
  • Aja nggunakake ing sacedhake wong sing duwe masalah jantung.
  • Iki dudu dolanan, pengawasan diwasa dibutuhake.

Kaluwihan

1.Layanan kustomisasi diijini adhedhasar syarat tartamtu.
2.Gas liyane ing njero bakal nyedhiyakake tembakan sing luwih akeh lan luwih dhuwur.
3. Logo sampeyan dhewe bisa dicithak.
4.Shapes ing kondisi sampurna sadurunge dikirim.

Pangobatan

Yen ditelan, hubungi Pusat Kontrol Racun utawa dhokter langsung.
Aja nyebabake muntah.
Yen ing mripat, mbilas nganggo banyu paling sethithik 15 menit
string edan pesta liyane (2)

Produk Show

klakson hawa banter
HORN UDARA PORTABLE
TANGAN UDARA HORN

Sertifikat

Kita wis kerja ing aerosol luwih saka 13 taun sing dadi pabrikan lan perusahaan dagang.Kita duwe lisensi bisnis, MSDS, ISO, Sertifikat Kualitas dll.

QQ Gambar 20220520223749
证书排版2

Sapa Kita

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2009, adol menyang Eropa Lor (8.33%), Amerika Tengah (8.33%), Kulon
Eropa (8,33%), Asia Timur (8,33%), Timur Tengah (8,33%), Oseania (8,33%), Afrika (8,33%), Asia Tenggara (8,33%), Eropa Timur (8,33%),

Amerika Selatan(8.33%), Amerika Utara(8.33%),Pasar Domestik(5.00%),Eropah Kidul(3.37%).Ana total 11-50 wong ing kantor kita.

Nilai Kita

Saka kahanan lan industri sing nyata, perusahaan kita terus nambah sistem kontrol kualitas saka macem-macem dokumen standar lan wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001 lan ISO14001.Kita tuku bahan mentah, ngasilake lan ngemas produk miturut standar industri.Yen pelanggan duwe syarat khusus, kita bisa ngasilake produk miturut syarat pelanggan lan rincian produk.

Komitmen kita

1.we nyedhiyani rega competitive lan layanan dodolan paling.

2.kualitas produk apik banget lan layanan pelanggan profesional dijamin.

3.tim desain profesi lan anggota staf darmabakti ana ing layanan sampeyan.

4.OEM lan ODM ditampa.Sugeng rawuh kanggo ngirim gambar sampeyan, duwe pitakon, hubungi kita tanpa ragu-ragu.

Taun Pengalaman
Pakar Profesional
Wong Talented
Klien Seneng

RINGKASAN PERUSAHAAN

Nyedhiyakake Produk Kualitas Paling Apik Kanggo

Kita Nduwe Pengalaman Praktis Luwih Saka 14+ Taun ing Aerosol

Dumunung ing Shaoguan, kutha sing apik ing sisih lor Guangdong, Guangdong Pengwei Fine Chemical.Co., Ltd, biyèné dikenal minangka Guangzhou Pengwei Arts & Crafts Factory ing 2008, iku sawijining perusahaan teknologi dhuwur didegaké ing 2017 sing ngangap karo pembangunan, produksi, marketing lan layanan.Ing Oktober, 2020, pabrik anyar kita kasil mlebu ing Huacai New Material Industrial Zones, Wengyuan County, Shaoguan City, Provinsi Guangdong.
Kita duwe 7 jalur otomatis produksi sing bisa nyedhiyakake macem-macem aerosol kanthi efisien.Nutupi pangsa pasar internasional sing luwih dhuwur, kita dipérang dadi perusahaan utama aerosol perayaan Cina.Manut karo inovasi teknis minangka strategi pangembangan pusat.We diatur tim banget karo kumpulan saka latar mburi pendidikan dhuwur enom bakat lan duwe kemampuan kuwat R&D wong

perusahaan-gate-1
perusahaan-introduksi-2

FAQ

Q1: Suwene kanggo produksi?
Miturut rencana produksi, kita bakal ngatur produksi kanthi cepet lan biasane njupuk 15 nganti 30 dina.

Q2: Suwene wektu pengiriman?
Sawise rampung produksi, kita bakal ngatur pengiriman.Negara sing beda duwe wektu pengiriman sing beda.Yen sampeyan pengin ngerti luwih rinci babagan wektu pengiriman, sampeyan bisa hubungi kita.

Q3: Apa jumlah minimal?
A3: Jumlah minimal kita yaiku 10000 potongan

Q4: Kepiye carane bisa ngerti luwih akeh babagan produksi sampeyan?
A4: Mangga hubungi kita lan ngomong apa produk sampeyan pengin ngerti.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita