. China Factory langsung deodorant kanggo kluwarga nggunakake kualitas apik aerosol air freshener semprotan manufaktur lan supplier |PENGWEI
  • spanduk

Pabrik deodoran langsung kanggo kluwarga nggunakake kualitas apik aerosol air freshener semprotan

Katrangan singkat:

produk jeneng: Semprotan Penyegar Udara 250ml

Gunakake: Omah, kamar, kantor, mobil

Wujud: Semprotan

Panggonan Asal: Guangdong, China

Jeneng merek: Pengwei/Logo khusus

Kapasitas: 250 ml

Cukuran: 52*128 MM

Wektu rak: 3 taun

OEM: kasedhiya


Detail Produk

Tag produk

Kapabilitas Pasokan

Penyegar hawa aerosol
Kapabilitas sumber:
Kapasitas Manufaktur: luwih saka 1,5 yuta saben dina
Lead Time: 30 dina tanggalan

Packaging & Pangiriman

24 pcs/ctn
Pelabuhan: Guangzhou, Huangpu, lsp.
Penyegar hawa

arah

Goyangake kanthi apik sadurunge digunakake
Semprotan jejeg
Aja nyemprotake sadurunge geni utawa compress kanthi sengaja

Ati-ati

1. Aja mangan
2. Aja nyemprotake menyang mripat
3. Aja nggunakake geni

Disaranake Gunakake

Omah, Mobil, Kantor, Pesta, Toilet, Kamar Mandi, lsp

1659602584534

Produk Show

Profil perusahaan

Guangdong Pengwei Fine Chemical Co., Ltd kasusun saka akeh departemen karo talents profesional kayata R & D tim, Sales tim, Quality Control Team lan ing.Liwat integrasi macem-macem departemen, kabeh produk bakal diukur kanthi tepat lan tundhuk karo syarat pelanggan.Tim sales kita bakal menehi respon sajrone 3 jam, ngatur produksi kanthi cepet, menehi pangiriman kanthi cepet.Apa maneh, kita uga bisa nampani logo khusus.

string edan pesta liyane (6)

FAQ

Q1: Suwene kanggo produksi?
Miturut rencana produksi, kita bakal ngatur produksi kanthi cepet lan biasane njupuk 15 nganti 30 dina.

Q2: Suwene wektu pengiriman?
Sawise rampung produksi, kita bakal ngatur pengiriman.Negara sing beda duwe wektu pengiriman sing beda.Yen sampeyan pengin ngerti luwih rinci babagan wektu pengiriman, sampeyan bisa hubungi kita.

Q3: Apa jumlah minimal?
A3: Jumlah minimal kita yaiku 10000 potongan

Q4: Kepiye carane bisa ngerti luwih akeh babagan produksi sampeyan?
A4: Mangga hubungi kita lan ngomong apa produk sampeyan pengin ngerti.

Sertifikat

Kita wis kerja ing aerosol luwih saka 13 taun sing dadi pabrikan lan perusahaan dagang.Kita duwe lisensi bisnis, MSDS, ISO, Sertifikat Kualitas dll.

pd_fot

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita