. China Jiale 980ml Trigger Gun Foam Salju Spray Kanggo Wedding Celebration Festival Halloween produsen lan supplier |PENGWEI
  • spanduk

Jiale 980ml Trigger Gun Foam Snow Spray Kanggo Wedding Celebration Festival Halloween

Katrangan singkat:

Panggonan Asal: Guangdong, China
Jeneng Brand: PENG WEI
Nomer Model: SN010
wusana: Dina April Mop, Taun Anyar Cina, Natal, Paskah, Wisuda, Halloween, Taun Anyar, Thanksgiving, Valentine Day, RAMADHAN, Wedding, Natal Festival wedding Halloween
Ukuran: 65*300 MM, Ukuran Kustomisasi
Bahan: Botol Timah, Botol Timah
Jeneng produk: Jia Le Trigger Gun Snow Spray
Jenis: Perayaan Festival
Warna: customized
Packing: 12 pcs/ctn
OEM: Ditampa
Kapasitas: 980ML

Detail Produk

Tag produk

Jiale 980ml trigger gun snow spray, dekorasi pesta, yaiku salju buatan sing cepet nguap, cocok kanggo acara festival kanggo nggawe atmosfer salju sing nyenengake. wedding, Natal, pesta Halloween, etc.
Semprotan salju busa putih, nggawe pemandangan salju sing apik kanggo wong ing upacara pertunangan, pesta ulang tahun, acara wisuda, lsp.
Kapasitas gedhe, cocok kanggo sawetara negara kaya, Argentina, Amerika, lsp.

Deskripsi Produk

Jeneng produk Jia le 980ml Trigger gun snow spray
ModelNumber SN010
Unit Packing Botol Timah
wusana Natal
Propelan Gas
warna Putih Biru Ungu Pink
Kimia Bobot 540g / selaras
Kapasitas 980ml
SagetUkuran D: 65mm, H: 300mm
PackingSiki 27*20.5*35cm/ctn
MOQ 10000 pcs
Sertifikat MSDS ISO 9001
pambayaran 30% simpenan Advance
OEM Ditampa
Rincian packing 12 pcs/ctn

arah

1. Simpen ing suhu kamar.
2. Goyangake sadurunge nggunakake.
3. Arah muncung menyang target kanthi rada munggah saka kadohan

Pandhuan pangguna

1.Shake uga sadurunge nggunakake;
2.Tujukake muncung menyang target kanthi sudut sing rada munggah lan pencet nozzle.
3. Semprotan saka jarak paling sethithik 6ft supaya ora nempel.
4. Yen ana malfunction, copot muncung lan ngresiki nganggo pin utawa obyek sing landhep

Kaluwihan

1.Layanan kustomisasi diijini adhedhasar syarat tartamtu.
2.Gas liyane ing njero bakal nyedhiyakake tembakan sing luwih akeh lan luwih dhuwur.
3. Logo sampeyan dhewe bisa dicithak.
4.Shapes ing kondisi sampurna sadurunge dikirim.

Pangobatan

Yen ditelan, hubungi Pusat Kontrol Racun utawa dhokter langsung.
Aja nyebabake muntah.
Yen ing mripat, mbilas nganggo banyu paling sethithik 15 menit
string edan pesta liyane (2)

Produk Show

三支图p好的
大喷枪六支箱子p好的
大喷枪六支p好的

Sertifikat

Kita wis kerja ing aerosol luwih saka 13 taun sing dadi pabrikan lan perusahaan dagang.Kita duwe lisensi bisnis, MSDS, ISO, Sertifikat Kualitas dll.

QQ Gambar 20220520223749
证书排版2

Sapa Kita

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2009, adol menyang Eropa Lor (8.33%), Amerika Tengah (8.33%), Kulon
Eropa (8,33%), Asia Timur (8,33%), Timur Tengah (8,33%), Oseania (8,33%), Afrika (8,33%), Asia Tenggara (8,33%), Eropa Timur (8,33%),

Amerika Selatan(8.33%), Amerika Utara(8.33%),Pasar Domestik(5.00%),Eropah Kidul(3.37%).Ana total 11-50 wong ing kantor kita.

Nilai Kita

Saka kahanan lan industri sing nyata, perusahaan kita terus nambah sistem kontrol kualitas saka macem-macem dokumen standar lan wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001 lan ISO14001.Kita tuku bahan mentah, ngasilake lan ngemas produk miturut standar industri.Yen pelanggan duwe syarat khusus, kita bisa ngasilake produk miturut syarat pelanggan lan rincian produk.

Komitmen kita

1.we nyedhiyani rega competitive lan layanan dodolan paling.

2.kualitas produk apik banget lan layanan pelanggan profesional dijamin.

3.tim desain profesi lan anggota staf darmabakti ana ing layanan sampeyan.

4.OEM lan ODM ditampa.Sugeng rawuh kanggo ngirim gambar sampeyan, duwe pitakon, hubungi kita tanpa ragu-ragu.

Taun Pengalaman
Pakar Profesional
Wong Talented
Klien Seneng

RINGKASAN PERUSAHAAN

Nyedhiyakake Produk Kualitas Paling Apik Kanggo

Kita Nduwe Pengalaman Praktis Luwih Saka 14+ Taun ing Aerosol

Dumunung ing Shaoguan, kutha sing apik ing sisih lor Guangdong, Guangdong Pengwei Fine Chemical.Co., Ltd, biyèné dikenal minangka Guangzhou Pengwei Arts & Crafts Factory ing 2008, iku sawijining perusahaan teknologi dhuwur didegaké ing 2017 sing ngangap karo pembangunan, produksi, marketing lan layanan.Ing Oktober, 2020, pabrik anyar kita kasil mlebu ing Huacai New Material Industrial Zones, Wengyuan County, Shaoguan City, Provinsi Guangdong.
Kita duwe 7 jalur otomatis produksi sing bisa nyedhiyakake macem-macem aerosol kanthi efisien.Nutupi pangsa pasar internasional sing luwih dhuwur, kita dipérang dadi perusahaan utama aerosol perayaan Cina.Manut karo inovasi teknis minangka strategi pangembangan pusat.We diatur tim banget karo kumpulan saka latar mburi pendidikan dhuwur enom bakat lan duwe kemampuan kuwat R&D wong

perusahaan-gate-1
perusahaan-introduksi-2

FAQ

Q1: Suwene kanggo produksi?
Miturut rencana produksi, kita bakal ngatur produksi kanthi cepet lan biasane njupuk 15 nganti 30 dina.

Q2: Suwene wektu pengiriman?
Sawise rampung produksi, kita bakal ngatur pengiriman.Negara sing beda duwe wektu pengiriman sing beda.Yen sampeyan pengin ngerti luwih rinci babagan wektu pengiriman, sampeyan bisa hubungi kita.

Q3: Apa jumlah minimal?
A3: Jumlah minimal kita yaiku 10000 potongan

Q4: Kepiye carane bisa ngerti luwih akeh babagan produksi sampeyan?
A4: Mangga hubungi kita lan ngomong apa produk sampeyan pengin ngerti.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita