. China Xertouful Hair Spray Grosir Washable Extra Hold Hairspray Kanggo Produsen Styling Fashion lan supplier |PENGWEI
  • spanduk

Xertouful Hair Spray Grosir Washable Extra Hold Hairspray Kanggo Styling Fashion

Katrangan singkat:

Panggonan Asal: Guangdong, China

Jeneng merek: Xertouful

Sertifikasi: ISO9001, SEDEX

Nomer Model: HS003

Kuantitas Minimal Order: 10000pcs

Rega: USD: 0,39-0,41

Rincian kemasan: packing standar .48pcs/ctn

Wektu Pangiriman: 15-30 dina

Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

Kabisan sumber: 200000pcs / dina


Detail Produk

Tag produk

Xertouful Hair Spray, sejenis semprotan rambut nganggo merek kita dhewe.Semprotan rambut kita duwe mambu sing nyenengake lan nahan rambut kanthi cara alami tanpa lengket.Nalika arep milih semprotan rambut sing apik, sampeyan bakal mikir yen sing paling penting yaiku semprotan rambut kudu kuwat.Semprotan rambut ekstra tahan iki menehi tahan fleksibel, tahan kelembapan, lan kontrol flyaway ekstra.

Akeh kesempatan bisa katon:

  • Panggonan kerja
  • Ngumpul partai
  • pertunjukan pagelaran
  • Temu sore

Deskripsi Produk

Jeneng produk Semprotan Rambut Xertouful
ModelNumber HS003
Unit Packing Botol Timah
wusana Natal
Propelan Gas
warna Transparan
Kimia Bobot 70g 80g / selaras
Kapasitas 420 ml
SagetUkuran D: 52 mm, H:190 mm
PackingSiki 43.1*32.7*25.2cm/ctn
MOQ 10000 pcs
Sertifikat MSDS ISO 9001
pambayaran 30% simpenan Advance
OEM Ditampa
Rincian packing 48pcs / ctn utawa selaras

Kapabilitas Pasokan

30000pcs saben dina

arah

1. Simpen ing suhu kamar.
2. Goyangake sadurunge nggunakake.
3. Arah muncung menyang target kanthi rada munggah saka kadohan

Pandhuan pangguna

1.Shake uga sadurunge nggunakake;
2.Tujukake muncung menyang target kanthi sudut sing rada munggah lan pencet nozzle.
3. Semprotan saka jarak paling sethithik 6ft supaya ora nempel.
4. Yen ana malfunction, copot muncung lan ngresiki nganggo pin utawa obyek sing landhep

Cathetan

Produk iki uga duwe ukuran bisa beda lan packing beda, yen sampeyan perlu 52 * 190MM komplong, banjur kita bakal nggawe packing ing 24 pcs ing karton.

Kaluwihan

1.Layanan kustomisasi diijini adhedhasar syarat tartamtu.
2.Gas liyane ing njero bakal nyedhiyakake tembakan sing luwih akeh lan luwih dhuwur.
3. Logo sampeyan dhewe bisa dicithak.
4.Shapes ing kondisi sampurna sadurunge dikirim.

Pangobatan

Yen ditelan, hubungi Pusat Kontrol Racun utawa dhokter langsung.
Aja nyebabake muntah.
Yen ing mripat, mbilas nganggo banyu paling sethithik 15 menit
string edan pesta liyane (2)

Produk Show

Semprotan rambut xertouful 1
Semprotan rambut xertouful 2
Semprotan rambut xertouful 3

Sertifikat

Kita wis kerja ing aerosol luwih saka 14 taun sing dadi pabrikan lan perusahaan dagang.Kita duwe lisensi bisnis, MSDS, ISO, Sertifikat Kualitas dll.

QQ Gambar 20220520223749
证书排版2

Sapa Kita

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2009, adol menyang Eropa Lor (8.33%), Amerika Tengah (8.33%), Kulon
Eropa (8,33%), Asia Timur (8,33%), Timur Tengah (8,33%), Oseania (8,33%), Afrika (8,33%), Asia Tenggara (8,33%), Eropa Timur (8,33%),

Amerika Selatan(8.33%), Amerika Utara(8.33%),Pasar Domestik(5.00%),Eropah Kidul(3.37%).Ana total 11-50 wong ing kantor kita.

Nilai Kita

Saka kahanan lan industri sing nyata, perusahaan kita terus nambah sistem kontrol kualitas saka macem-macem dokumen standar lan wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001 lan ISO14001.Kita tuku bahan mentah, ngasilake lan ngemas produk miturut standar industri.Yen pelanggan duwe syarat khusus, kita bisa ngasilake produk miturut syarat pelanggan lan rincian produk.

Komitmen kita

1.we nyedhiyani rega competitive lan layanan dodolan paling.

2.kualitas produk apik banget lan layanan pelanggan profesional dijamin.

3.tim desain profesi lan anggota staf darmabakti ana ing layanan sampeyan.

4.OEM lan ODM ditampa.Sugeng rawuh kanggo ngirim gambar sampeyan, duwe pitakon, hubungi kita tanpa ragu-ragu.

Taun Pengalaman
Pakar Profesional
Wong Talented
Klien Seneng

RINGKASAN PERUSAHAAN

Nyedhiyakake Produk Kualitas Paling Apik Kanggo

Kita Nduwe Pengalaman Praktis Luwih Saka 14+ Taun ing Aerosol

Dumunung ing Shaoguan, kutha sing apik ing sisih lor Guangdong, Guangdong Pengwei Fine Chemical.Co., Ltd, biyèné dikenal minangka Guangzhou Pengwei Arts & Crafts Factory ing 2008, iku sawijining perusahaan teknologi dhuwur didegaké ing 2017 sing ngangap karo pembangunan, produksi, marketing lan layanan.Ing Oktober, 2020, pabrik anyar kita kasil mlebu ing Huacai New Material Industrial Zones, Wengyuan County, Shaoguan City, Provinsi Guangdong.
Kita duwe 7 jalur otomatis produksi sing bisa nyedhiyakake macem-macem aerosol kanthi efisien.Nutupi pangsa pasar internasional sing luwih dhuwur, kita dipérang dadi perusahaan utama aerosol perayaan Cina.Manut karo inovasi teknis minangka strategi pangembangan pusat.We diatur tim banget karo kumpulan saka latar mburi pendidikan dhuwur enom bakat lan duwe kemampuan kuwat R&D wong

perusahaan-gate-1
perusahaan-introduksi-2

FAQ

Q1: Suwene kanggo produksi?
Miturut rencana produksi, kita bakal ngatur produksi kanthi cepet lan biasane njupuk 15 nganti 30 dina.

Q2: Suwene wektu pengiriman?
Sawise rampung produksi, kita bakal ngatur pengiriman.Negara sing beda duwe wektu pengiriman sing beda.Yen sampeyan pengin ngerti luwih rinci babagan wektu pengiriman, sampeyan bisa hubungi kita.

Q3: Apa jumlah minimal?
A3: Jumlah minimal kita yaiku 10000 potongan

Q4: Kepiye carane bisa ngerti luwih akeh babagan produksi sampeyan?
A4: Mangga hubungi kita lan ngomong apa produk sampeyan pengin ngerti.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita