. China 420ml Private Label Extra Strong Hold Dry Fast Hair Spray Kanggo Nglindhungi Produsen lan supplier Gaya Rambut |PENGWEI
  • spanduk

420ml Private Label Extra Strong Hold Dry Fast Hair Spray Kanggo Nglindhungi Gaya Rambut

Katrangan singkat:

Panggonan Asal: Guangdong, China

Jeneng merek: PengWei
Sertifikasi: ISO9001, SEDEX

Nomer Model: HS003

Kuantitas Minimal Order: 10000pcs

Rincian kemasan: packing standar .48pcs/ctn

Wektu Pangiriman: 15-30 dina

Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T

Kabisan sumber: 200000pcs / dina


Detail Produk

Tag produk

Semprotan rambut, sejenis produk perawatan rambut, tahan kuat lan gampang dioperasi.Bisa menehi rambut tambah sumorot lan ora ana residu flaky sawise aplikasi.Kerjane minangka produk perawatan rambut sing fleksibel kanggo wong-wong sing cenderung njaga gaya rambut.

Deskripsi Produk

Jeneng produk Semprotan Rambut Kuat Tahan
ModelNumber HS002
Unit Packing Botol Timah
wusana Natal
Propelan Gas
warna Transparan
Kimia Bobot 150g 200g 250g / selaras
Kapasitas 420 ml
SagetUkuran 52*230mm 65*240mm
PackingSiki 40*27*29.5cm/ctn
MOQ 10000 pcs
Sertifikat MSDS ISO 9001
pambayaran 30% simpenan Advance
OEM Ditampa
Rincian packing 48pcs / ctn utawa selaras

Iki dudu semprotan rambut sing kuat rata-rata!Kanthi sawetara spritzes Our Hairspray, gaya rambut sampeyan bakal dikunci saka awan nganti wengi (lan tanpa rasa kaku lan angel sing bisa digunakake).Bahan utama mbantu nambah sinar sing sumringah nalika nyedhiyakake ditahan lan kontrol maksimal.Iku nglindhungi werna rambut saka fading.

Pandhuan pangguna

1.Shake uga sadurunge nggunakake;
2.Tujukake muncung menyang target kanthi sudut sing rada munggah lan pencet nozzle.
3. Semprotan saka jarak paling sethithik 6ft supaya ora nempel.
4. Yen ana malfunction, copot muncung lan ngresiki nganggo pin utawa obyek sing landhep

Kaluwihan

1.Layanan kustomisasi diijini adhedhasar syarat tartamtu.
2.Gas liyane ing njero bakal nyedhiyakake tembakan sing luwih akeh lan luwih dhuwur.
3. Logo sampeyan dhewe bisa dicithak.
4.Shapes ing kondisi sampurna sadurunge dikirim.

Pangobatan

Yen ditelan, hubungi Pusat Kontrol Racun utawa dhokter langsung.
Aja nyebabake muntah.
Yen ing mripat, mbilas nganggo banyu paling sethithik 15 menit
string edan pesta liyane (2)

Produk Show

semprotan rambute
kuwat nyekel
semprotan rambut

Sertifikat

Kita wis kerja ing aerosol luwih saka 13 taun sing dadi pabrikan lan perusahaan dagang.Kita duwe lisensi bisnis, MSDS, ISO, Sertifikat Kualitas dll.

QQ Gambar 20220520223749
证书排版2

Sapa Kita

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2009, adol menyang Eropa Lor (8.33%), Amerika Tengah (8.33%), Kulon
Eropa (8,33%), Asia Timur (8,33%), Timur Tengah (8,33%), Oseania (8,33%), Afrika (8,33%), Asia Tenggara (8,33%), Eropa Timur (8,33%),

Amerika Selatan(8.33%), Amerika Utara(8.33%),Pasar Domestik(5.00%),Eropah Kidul(3.37%).Ana total 11-50 wong ing kantor kita.

Nilai Kita

Saka kahanan lan industri sing nyata, perusahaan kita terus nambah sistem kontrol kualitas saka macem-macem dokumen standar lan wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001 lan ISO14001.Kita tuku bahan mentah, ngasilake lan ngemas produk miturut standar industri.Yen pelanggan duwe syarat khusus, kita bisa ngasilake produk miturut syarat pelanggan lan rincian produk.

Komitmen kita

1.we nyedhiyani rega competitive lan layanan dodolan paling.

2.kualitas produk apik banget lan layanan pelanggan profesional dijamin.

3.tim desain profesi lan anggota staf darmabakti ana ing layanan sampeyan.

4.OEM lan ODM ditampa.Sugeng rawuh kanggo ngirim gambar sampeyan, duwe pitakon, hubungi kita tanpa ragu-ragu.

Taun Pengalaman
Pakar Profesional
Wong Talented
Klien Seneng

RINGKASAN PERUSAHAAN

Nyedhiyakake Produk Kualitas Paling Apik Kanggo

Kita Nduwe Pengalaman Praktis Luwih Saka 14+ Taun ing Aerosol

Dumunung ing Shaoguan, kutha sing apik ing sisih lor Guangdong, Guangdong Pengwei Fine Chemical.Co., Ltd, biyèné dikenal minangka Guangzhou Pengwei Arts & Crafts Factory ing 2008, iku sawijining perusahaan teknologi dhuwur didegaké ing 2017 sing ngangap karo pembangunan, produksi, marketing lan layanan.Ing Oktober, 2020, pabrik anyar kita kasil mlebu ing Huacai New Material Industrial Zones, Wengyuan County, Shaoguan City, Provinsi Guangdong.
Kita duwe 7 jalur otomatis produksi sing bisa nyedhiyakake macem-macem aerosol kanthi efisien.Nutupi pangsa pasar internasional sing luwih dhuwur, kita dipérang dadi perusahaan utama aerosol perayaan Cina.Manut karo inovasi teknis minangka strategi pangembangan pusat.We diatur tim banget karo kumpulan saka latar mburi pendidikan dhuwur enom bakat lan duwe kemampuan kuwat R&D wong

perusahaan-gate-1
perusahaan-introduksi-2

FAQ

Q1: Suwene kanggo produksi?
Miturut rencana produksi, kita bakal ngatur produksi kanthi cepet lan biasane njupuk 15 nganti 30 dina.

Q2: Suwene wektu pengiriman?
Sawise rampung produksi, kita bakal ngatur pengiriman.Negara sing beda duwe wektu pengiriman sing beda.Yen sampeyan pengin ngerti luwih rinci babagan wektu pengiriman, sampeyan bisa hubungi kita.

Q3: Apa jumlah minimal?
A3: Jumlah minimal kita yaiku 10000 potongan

Q4: Kepiye carane bisa ngerti luwih akeh babagan produksi sampeyan?
A4: Mangga hubungi kita lan ngomong apa produk sampeyan pengin ngerti.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita